Legalized Gambling En uppsats

Poker Player

Written by:

Tidigare spelande var en exklusiv sport av organiserad brottslighet medlemmar. Men idag, spelande involverar människor från alla sektorer i samhället, både rika och fattiga. Exempelvis i USA ensam, har 47 stater legaliserat spelande. Regeringen tjänar enorma intäkter från spelandet. Dock ignoreras de ekonomiska och sociala kostnaderna av hasardspel ofta. Inför de miljarder som tjänat från spelandet, kommer inget annat i vägen. Sociologer anser att spelande är dålig socialpolitik. Spelmissbrukare har uppskattats för att nå minst 10 miljoner.

 

Legalizationen av dobblerit skickar fel signaler till allmänheten. Unga människor engagera sig i spelande att göra reformen svårt att uppnå. besök onlinecasino.com.se De ekonomiska förlusterna av gamblers är också enorma. I genomsnitt är spelmissbrukare skyldig $100,000 i obetalda skulder. Denna siffra tar tullen i de öka incidenterna av förskingring, försummelse, rån och andra organiserade brott. Människor mot spelberoende har lobbat för större skatterna hasardspel. Men den mest drabbade är de fattiga och medelinkomsttagare.

 

I en färsk studie lägger fattiga mycket av sin inkomst på spelande jämfört med höginkomsttagare. De som köper fler lotter och mer bingobrickor oftast är dåliga. Detta är inte ovanligt. Att träffa jackpots i hasardspel gör fattiga människor miljonärer. De sociala konsekvenserna av gambling döljs ofta fram till sena stadier. Konkurs sliter sönder familjer i stor skala. Äktenskapsskillnad ökar dramatiskt bland spelare.

 

De sociala effekterna av gambling är varierande. Hasardspel är mer än att riskera dina pengar. När man spelar, riskerar han sina relationer, sitt jobb och familj. Däremot, kan legalisera hasardspel eliminera personer gambling olagligt. Antagandet att ”människor kommer att spela ändå” presenterar ett spelande alternativ för folket. Detta ökar avsevärt gamblers.

Kom ihåg att den spelberoende verksamheten är så kraftfull och rik. Med tanke på detta kännetecken, kan spelande undergräva integriteten i regeringen av erbjuder utbetalningar i utbyte av gynnar. Medan i området i närheten finns det faktum att vissa människor faktiskt spela, de flesta av dem verkligen inte. Således, legalisera hasardspel bara lockar fler människor att spela. Spelande kan blåsa upp statens intäkter, men det är allmänt dåligt för företagen.

 

Inkomst är avledas till legaliseras gambling att kompromissa pengar cykeln från konsumenter till producenterna. Australiska polisserien Blackjack Faktum är att människor spenderar mer på spel än på nödvändiga saker som mat eller utbildning. Spelande bör därför förbli ett spel av rekreation. Legalizationen av dobblerit resulterar i en massa oönskade effekter på samhället. Regeringen bör övertyga människor att komma bort från denna last, inte att övertala dem att bli professionella spelare. Spelande är inte svaret på fattigdom. Snarare det förvärrar fattigdom och gör rika ännu rikare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *